fbpx

Предполагаме, че щом четете това, значи се интересувате от разширяване на възможностите си за професионална кариера. Миглопластиката придобива все по-голяма популярност в бюти индустрията през последните години по светa и у нас. Все повече дами търсят професионални услуги, за да подобрят външния си вид, а това създава и нуждата от добре обучени професионалисти, които могат да предоставят висококачествени услуги. Ето цели 7 причини, да се запишете на професионален курс по миглопластика.

1: Миглопластиката е една от най-търсените козметични услуги

Удължаването на мигли става все по-популярно през последните години и търсенето на професионални услуги за удължаване на мигли е по-голямо от всякога. Изкуствените мигли са вече задължителен аксесоар в шоубизнеса и хората са готови да платят повече, за да може професионалист да ги постави и поддържа качествено. С курс по миглопластика, ще научите техниките за поставяне на мигли, които не само ще задоволят вашите клиенти, но и ще ги накарат да се връщат за още.

2: Имате повече професионални възможности

С курс по миглопластика, вие добавяте още едно умение към автобиографията си и и така имате повече професионалните възможности. Много салони и спа центрове търсят професионалисти, които могат да предоставят бюти услуги и особено поставяне на изкуствени мигли. Като имате професионален сертификат по миглопластика, можете да се откроите от другите кандидати и да си осигурите мечтаната работа.

3: ​​По-висок потенциал за печалба

С нарастването на търсенето на миглопластика нараства и потенциалът за печалба на добрите професионалисти в тази сфера. Миглопластиката е една от най-скъпите козметични процедури, които изискват и регулярна поддръжка. Услугите за удължаване на мигли могат да варират от 70-200лв в България и от 70-150GBP в Англия, в зависимост от местоположението и качеството. След като се дипломирате и можете да извършвате професионално услуги за поставяне на мигли, ще увеличите потенциала си за печалба. Имате и възможност да направите кариера на пълен работен ден само от удължаване на мигли. И да отворите свой собствен салон за красота.

4. Ниска първоначална инвестиция

Миглопластиката изисква сравнително по-малка първоначална инвестиция за да се стартира, в сравнение с други козметични услуги. Необходимите материали като комплекти мигли, лепило и пинсети, не са скъпи и могат лесно да се набавят от реномирани доставчици. Освен това не се нуждаете от много пространство или оборудване, за да създадете студио, което го прави идеален избор за кариера за тези, които искат да започнат собствен бизнес без голяма първоначална инвестиция. Ниските начални разходи и високият потенциал за печалба го правят миглопластиката чудесен вариант за всеки, който има интерес да стартира кариера в бюти индустрията

5: Удовлетворени и редовни клиенти

Щом веднъж клиентите се уверят в качеството на услугите, които предоставяте, те ще се връщат многократно при вас. Миглопластиката изисква поддръжка веднъж на 2-3 седмици, и вашите клиенти ще се връщат за още, защото са се доверили изцяло на вас за изработката и поддръжката на тези прекрасни изкуствени мигли, които сте им направили. Професионално обучение по миглопластика, гарантира, че миглите, които вие ще изработите ще издържат по-дълго и ще изглеждат по-естествено, което ще доведе до по-щастливи и повече клиенти.

6. Творческа и забавна кариера

Удължаването на мигли е не само много търсена, но е и забавна творческа кариера. Като специалист по миглопластика имате възможност да работите с клиенти от всички сфери на живота и да им предоставите услуга, която подчертава естествената им красота. Можете да създадете уникални стилове мигли, които ще накарат вашите клиенти да се открояват от тълпата, а с всеки нов клиент ще имате възможност да покажете своята креативност.

7: Възможност за световна популярност

След като сте вече квалифицирани специалисти по миглопластика, имате правото да участвате на международни състезания. Там можете да покажете уменията си, да се свържете с други професионалисти и да спечелите признание в световната индустрия за красота. Състезанията могат да ви осигурят платформа, за да демонстрирате своя опит, креативност и прецизност при поставянето на мигли. Те също могат да бъдат чудесна възможност да се учите от други конкуренти и експерти в индустрията, да сте в крак с най-новите тенденции и техники и да получите ценна обратна връзка за работата си. Спечелването или класирането в състезание също може да подобри вашата професионална репутация и доверие и потенциално да отвори нови възможности за кариерно израстване и развитие.

Ако се интересувате от кариера в сферата на красотата и как да станете lash artist на световно ниво:

разгледайте всички наши професионални курсове по миглопластика с топ lash trainer, ментор и жури на състезания: Таня Босева. Поради индивидуалната работа с всеки курсист, местата са курсовете са ограничени. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с Таня Босева – можете да си запазите и час за 30 мин безплатна консултация.