fbpx

За нас

Таня Босева – основател и главен лектор на Wellty Academy

Изключителната възможност, която Wellty Academy предоставя на своите курсисти, е точно обучение, водено от уникален преподавател с опит във Великобритания, където стандартите за красота, изискванията към козметиците са високи.

Имате честта да се запознаете с Таня Босева. Професионалист по миглопластика от повече от 20 години. Благодарение на професионализма и отдадеността си, Таня Босева е предпочитан гримьор за световни модни събития и работи с известни личности.

Научете повече от самата нея.

5-то място категория образование на престижните HBA Awards UK’ 23

Hair & Beauty Awards UK e една от най-престижните организации за красота и обучения за грим и козметика във Великобритания. Конкуренцията е наистина жестока. Екипът на Wellty Academy се представи достойно: Росица Шекерева е с 🥇1-во място нов талант за Югоизточна Великобритания и 5-то място в категория Lash Stylist of the year 2023.

Награди на Таня Босева – 3-то място за преподавател на годината и 4-то място за бранд на годината от Artistic Lash League

Artistic Fur e една от най-престижните световни организации за красота и обучения за грим и козметика. Да влезеш в топ 5, от над 30 номинирани професионалисти от цял свят, е истинска чест.

🏆16 награди за 12 участнички oт Wellty Academy и второ място за отбор по миглопластика на Briliant Cup International /GlobalVegaBeautyChampionship LasVegas

Освен всички индивидуални места екипът на Wellty Academy и Таня Босева, спечели и второ място за най-добър отбор по Миглопластика! Благодарим на всички за доверието и вярата. Продължавайте смело да следвате мечтите си, всичко е възможно когато има желание, хъс и вяра.

Номинации на Таня Босева – за преподавател на годината и бранд на годината

Tаня е номинирана многократно за преподавател на годината за 2019 и 2020-та година, и през 2022 вече успешно влезе в топ 3 преподаватели по миглопластика в света. Wellty academy също взе награда, 5-то място за бранд на годината.

Таня Босева с награда за най-добро жури на Lash Diamond 2020 Скопие

Едно от дългоочакваните състезания по миглопластика в Европа се състоя през август 2021 в Скопие, Македония. Няколко курсистки на Wellty Academy също си тръгнаха със заслужени престижни награди. Весна Иванова взе първо място на класически мигли и голямата златна купа за най-добро представяне и изпълнение в категория мигли. Росица Шекерева е с 2ро място Classic Junior Online, Малина Кузманова 3-то място Classic Junior Online.

Таня Босева ще е жури на още няколко международни състезания през 2022

Предстоят още няколко престижни международни конкурса по миглопластика и козметика, където Таня Босева бе официално поканена да бъде жури.

✨July 2022 – Lash Diamond Skopje Macedonia – Live – Judge team Lash

✨15.07.2022 – Brilliant Cup International Championship Online Singapore – Judge team Makeup

✨16.06.2022 – Carribean pearl International Nail Competition by Diamond League

✨2022 Judge IEEBA International Championship

✨North Star 2022 Stockholm Sweden, Online – https://nailsleague.com/ – Judge Nails & Team leader – 31.05.22

✨Georgian Beauty Style Online – Georgia Batumi – International Judge & Speaker Nail Section – 26-27.05.2022 

Наши курсистки са с челни места на следните конкурси:

🏆Art Master 2022 competition – 2 първи места за наши курсистки

Росица Шекерева, която се дипломира миналата година и е начинаещ миглопластик – успя да спечели 1-во място в категория – Classic Lashes, като се състезава за това с pro-lash tech & съдия. Мария Иванова също се справи страхотно – спечели 1-во място в категория Мъжки мигли – нова сфера в миглопластиката за нея. 

🏆Briliant Cup International Championship Hollywood – 5 първи места

Поздравления за успешното представяне на нашите 5 момичета: Ивилина Шекерева, Миглена Асенова, Мария Иванова, Малина Кузманова и Шермин Шефкед – 5 първи места!!! 

 

🏆Classic Charm Competition 4th Edition UK

Още прекрасни новини: Виктория Павлова е с 3-то място Volume 4D-6D на Classic Charm Competition UK. Виктория се дипломира в Wellty Academy методи косъм по косъм и руски обем, едва миналата година. 

 

🏆Briliant Cup International Championship Dubai 

Отново страхотно представяне на 13-те участнички от екипа на Таня Босева и Wellty Academy – 10 първи места, 4 втори места и 3 трети места!

 

 Таня Босева – История

„В бюти индустрията съм от 2001 насам, била съм собственик на салон за красота в Лондон от 2009 година, след което създадох лицензирана бюти академия USPAAH Лондон. Работила съм с доста известни личности и модни дизайнери. Имах възможността да изявявам таланта си зад кулисите на Седмиците на Модата ( Fashion Week ) години наред в Лондон и в Париж. Подготвяла съм фотосесии за списания, едно от тях е корицата на списанието Sunday Times. Участвала съм в екипи за създаване на музикални видеоклипове, филмови продукции, реклами и театрални постановки.

Работих в едни от най-големите салони като Percy and Reed, Daniel Galvin, което от своя страна ми даде възможност да работя с много известни личности: участници в X Factor, Spice Girls, Rita Ora, Cheryl Cole, Kelly Brook, Adele и много други.

Завършила съм успешно над 20 курса, както в областта на индустрията по козметика и красота, така и бизнес и финанси, мениджмънт и управление на персонал. Не на последно място преподавателската ми степен, която ми дава възможността да издавам акредитирани сертификати в моята сфера.

За миглопластиката съм се учила от едни от най-известните идоли в областта като Teresa Smith (Lash Shop & The Lash Bible Academy) и Hanna Putjato (London Lash Pro). Тереза всячески се опитваше да ме накара да започна отново с миглите, но на мен не ми харесваше да работя с твърдите тогава като корди мигли. Тя идваше в салона ми да се упражнява и да прави клиентите си там.  Видях как работи тя и реших да опитам отново. Тя ми показа всички тънкости при миглопластиката и когато се записах отново на курс, благодарение на нея знаех повече от учителката ми.
Курсът ми протече 1 час и 15 мин, трябваше да поставя 1 мигла на око, а аз бях поставила 17, учителката ми даде дипломата и ме изпрати, да не преча на останалите. Така че постиженията в миглопластиката си дължа на Тереза Смит, която в последствие обучи и Хана Пужато.

Преподавала съм и обучавала безброй студенти, както в Лондон така и в България.

Имам собствен бранд професионални продукти за всичко необходимо в миглопластиката – Lash Bar.“

Професионална кариера

2001 - 2004 - от курса до New York Nail Company

„На първият ми курс, за нокти, през 2001, моята учителка ми предложи работа при нея. Още не бях завършила курса си, а вече работих с нейните клиенти и изкарвах пари. През 2002 започнах работа в най-голямата верига тогава, салони Scarlet, които после станаха част от New York Nail Company.  През 2004 станах регионален мениджър на New York Nail Company,  където обучавах над 90 човека.“

2009 - Собствен салон за красота

„Отворих собствен салон за красота на Paddington London, когато започнаха и публичните ми изяви по Fashion Week с Teresa Smith, с която станахме много големи приятелки.“

2011 - Акредитиран преподавател

„Станах акредитиран и лицензиран преподавател с право да им издавам дипломи и сертификати.“

2018 - Собствен бранд - Lash Bar UK

„С една от най-добрите ми студентки и приятелка с годините, създадохме собствен бранд продукти за миглопластика Lash Bar UK, който също беше номиниран за бранд на годината в Англия за 2019 и 2020.“

Artistic Fur Awards 2019 § 2020 - Номинация за преподавател по миглопластика на годината и топ бранд в миглопластиката

„Беше голяма изненада за мен да разбера от имейл, че съм номинирана за преподавател на годината по миглопластика от една от най-престижните на световен мащаб компании. Да си на 10-то място от над 30 номинации от цял свят е истинска чест.“

Моят специален подход за обучение на козметици онлайн

Това, което отличава моите обучения от другите е, че имам доста голям опит на пазара в България и в чужбина. Около 20 години съм работила както в козметични салони, така и мобилно, с посещения по домовете. Била съм зад камера и пред камера. Именно този опит искам да споделя с Вас, чрез моите курсове.

Обученията са заснети професионално и припокриват всички международни изисквания. Информацията, която Ви представям в курсовете – теория и видео материали е на много високо професионално ниво, с най-малките детайли и тънкости в дадената област.

Обучението е създадено да е в удобно за Вас време и в комфорта на вашия дом или салон. Изключително разчитаме и на обратна връзка с постоянна възможност за въпроси при каквито и да е трудности.

Продължителността на курсовете зависи от Вас. Ще получите съдействие, изпитите и тестовете да са във възможно най-лесно и в удобно за Вас време.

И на последно място аз оставам Ваш ментор винаги при нужда, дори и след завършване на курса.

Започнете вашата кариера като козметик сега