fbpx

Това твърдение често се използва като маркетингов лозунг за насърчаване на хората да се запишат в програми за обучение по миглипластика. Да, ако наистина станете добър миглопластик, това ще е доста удовлетворяващо, но е наистина важно да подхождате към такова обучение с реалистични очаквания.

Да станете акредитиран специалист по миглопластика се изисква значително време, усилия и първоначална инвестиция. Важно е да проучите задълбочено възможните програми за обучение и да се уверите, че те са акредитирани и са с добра репутация. Освен това е необходимо и практика, както и добри умения за комуникация и работа с клиенти.

Докато удължаването на миглите може да бъде забавна и възнаграждаваща услуга, важно е да запомните, че това е козметична процедура и трябва да се подхожда с професионализъм и внимание. Както при всяка кариера, важно е да прецените плюсовете и минусите и да вземете предвид вашите индивидуални умения и интереси, преди да се ангажирате с обучение за поставяне на изкуствени мигли.

Защо трябва да изберете миглите пред други козметични процедури – първо, защото това е едно от най-възнаграждаващите процедури и второ изисква се най-малка инвестиция като например стартов пакет, в сравнение с грим, коса или нокти, например.

Да, трудно е да се научите, но ако се запишете на добро професионално обучение по миглопластика, аз силно вярвам, че ще се научите много бързо как да поставяте миглите по правилния начин. И от там с много практика и постоянство ще придобиете и бързина. И така лека-полека ще имате все по-доволни клиенти и все повече на брой. И така ще сте наистина доволни от себе си.

Таня Босеа като жури на международното състезание по миглопластика Lash Diamond в Сърбия 2021.