fbpx

Преди да решите да инвестирате време и средства в курс по миглопластика, ви препоръчваме да разгледате внимателно поне няколко програми за обучение,какво включват, как се провеждат и да видите коя ще е по-подходяща за вас.

Ето няколко важни предимства на курсовете за поставяне на изкуствени мигли в Wellty Academy.

Продължителност спрямо вашите лични нужди:

Курсът на живо често e за няколко дни: от 1 до най-много 5 дни и получавате твърде много информация наведнъж. Отделя се малко време за практикуване върху модели на живо. Иматейте предвид, че е нужно многократно практикуване: да пробвате да правите всички различни стилове и разновидности в дължини, дебелини и извивки, също така и работа на редове. Примерно, за да направите шедьовър за състезание или шампионат, ще трябва да направите поне 5 до 10 сета, ако не и повече. 

В Wellty Academy имате достъп до видеоуроците за период от 3-до-6 месеца, в зависимост от курса. Теорията и практическите видеа са винаги достъпни онлайн, за да сверите и погледнете нещо, ако имате нужда.

Неограничено време за практика и дипломиране

Продължителността на курсовете на живо съвпада с периода, в който се очаква да се дипломирате. Т.е за период от 1 до 5 дни от вас се очаква да сте научили всичко и теория и практика, но това не винаги е възможно.

В Wellty Academy няма ограничение във времето за завършване на вашия курс, ограничено е само времето за достъп до видео лекциите онлайн. Всички се учим през цялото време. Затова имате право да се явите на финален изпит, когато сте наистина готови.

Лесен достъп и детайлни обяснения:

Повечето курсове на живо са в група с един преподавател, който наблюдава няколко курсисти, и обяснява на всички едновременно, което отново е недостатък. 

С Wellty Academy имате достъп до уроците и всички ръководства, по всяко време, онлайн. Можете да ги четете, когато пожелаете, имате професионално заснети практически видеа, така че можете да видите всичко ясно и цялата информация е обяснена до най-последния детайл. 

Имате неограничени на брой видео разговори с вашия преподавател при необходимост. Ние работим с вас, докато добиете увереност и се убедим, че сте готови и можем вече да ви оставим да работите сами с клиенти.

Подкрепа и след дипломиране

Получавате неограничен достъп до група във Facebook. Групата е за всички специалисти по миглопластика, които са се обучавали при нас, за да могат да обменят опит помежду си и да търсят съдействие при нужда. Вашият преподавател също винаги е на разположение, било то за материали, за помощ при работа с клиенти или намиране на работа. Дори и след като се дипломирате, ние ще продължаваме да следим вашата работа и да ви помагаме да надграждате, когато е необходимо.

Още по темата: