fbpx

В днешно време външният вид е от изключително значение. Kрасиво оформените вежди допринасят много за перфектната форма на лицето и създават цялостен завършен външен вид. Все повече жени търсят начин да постигнат перфектни вежди, без да се налага да ги рисуват всеки ден.

Какво е ламиниране на вежди и защо е полезно?

Ламинирането на вежди е напълно безболезнен метод, който кара веждите да изглеждат красиви и добре поддържани – прави веждите по-плътни, по-обемни и по-дефинирани.

Техниката включва нанасяне на специален гел, който оформя веждите, като ги изправя и подсилва косъма. Ламинирането на вежди може да трае до шест седмици и е перфектно решение за хора, които желаят да имат по-изразителни вежди, с по-малко усилия.

Какво е боядисване на вежди ?

Боядисването на вежди с боя е един от най-популярните методи за постигане на перфектен външен вид. Тази процедура не само че дава на веждите по-добра дефиниция и форма, но и увеличава обема и гъстотата им.

Защо козметиците трябва да научат да ламинират и боядисват вежди?

Като професионалист, който се грижи за красотата на своите клиенти, важно е да сте в крак с последните тенденции и техники. Ламинирането и боядисването на вежди са нещо ново и модерно, което може да ви отличи от останалите козметици в бранша. Това е навлизаща в България техника, която може да ви донесе много нови клиенти и да подобри репутацията ви.  Както знаем, увереността е ключът към успеха, и тези от вас, които могат да помогнат на своите клиенти да се чувстват по-уверени и красиви, ще имат повече доверие и уважение.

Ползи за клиентите

Първо, техниката прави веждите по-плътни и по-обемни, което дава по-млад и свеж вид на лицето. Второ, ламинирането и боядисването на вежди спестява време на клиентите, защото те не са задължени да ги оформят всеки ден. Трето, техниката е безболезнена и не изисква отлагане на обичайните дейности на клиента. Накрая, ламинирането и боядисването на вежди са дълготрайни техники, които могат да продължат до шест седмици или повече.

Как да се грижим за веждите си след ламинирането и боядисването им?

След ламинирането и боядисването на вежди, клиентите трябва да избягват контакт с вода за поне 24 часа. Те също така трябва да избягват използването на гореща вода, парна баня или сауна за поне 48 часа.

Курс ламиниране и боядисване на вежди в Wellty Academy

Горещо препоръчваме курсът по ламиниране и боядисване на вежди на всички, които желаят да разширят набора от услуги, които предлагат, и така да спомогнат на клиентите си за една цялоста визия. Тази нашумяла процедура предоставя множество ползи за кожата около очите и е идеална за хора със суха и чувствителна кожа.