fbpx

Wellty Academy – Всички курсове

Индивидуално обучение по миглопластика с практическа насоченост

Виж курсовете

Специално обучение с топ преподавател и жури – Таня Босева

 Таня Босева е наградена с 3-то място топ преподавател по миглопластика в света от Artistic Fur 2022. Често е канена като жури на много международни конкурси по миглопластика, ноктопластика и грим. Курсовете са на високо професионално ниво с практическа насоченост.  Често курсистки завършили скоро, се явяват на конкурси и печелят челни места. 

Курсове по Миглопластика

Ще работите уверено с клиенти още след първия месец от обучението си

Курс комбинирана миглопластика: всички методи

Най-пълният курс миглопластика: методи: косъм по косъм, руски обем и бонус хибриден сет. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 1102лв

или 6 месечни вноски * 189лв

Курс миглопластика косъм по косъм

Най-популярният  метод: косъм по косъм, за постигане на най-естествен резултат. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 502лв

или 2 месечни вноски *255лв

Курс миглопластика руски обем

Всички начини за изработване на перфектното ветрило и всички обемни техники. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 600лв

 или 2 месечни вноски *303лв

Опреснителен курс - за вече дипломирани специалисти

Бърз преговор на теорията на всички методи: косъм по косъм, руски обем и хибриден сет. Практическа насоченост и адаптиране спрямо индивидуалните нужди и професионални цели. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател, издаване на международна диплома.

Цена: 700лв

или 3 месечни вноски * 240лв

Мини Lash Maker видео семинар + 10 % oтстъпка за курсовете

Правилната техника за поставяне на мигли професионално в 5 практически видеа – общо 7.5ч. Таня Босева, споделя своя ценен опит в професията Миглопластик, която практикува вече повече от 20 години. Ще получите 10% отстъпка за всеки един курс със сертификат, която ще важи в следващите 30 дни.

Цена: 64лв

30 мин безплатна консулация

Запазете своята индивидуална консултация с Таня Босева. Можете да обсъдите свободно всичко, което ви интересува в сферата на миглопластиката, курсовете в Wellty Academy, участия на международни конкурси и възможност за реализация в България и в чужбина.

Безплатно!

„Вашият успех е наша цел“

След дипломиране, ще бъдете достатъчно добре подготвени, за да започнете работа в салон за красота веднага, или да участвате на международни конкурси

“Гордея се, че съм от екипа на Wellty Academy. Благодаря на Таня Босева за обучението и отдадеността, която получих по време на курса и продължавам да получавам. За първи път се явявам на световно състезание и не мога да опиша, радостта си от успеха. Едва с двумесечен стаж, като миглопластик, заех трето място в категория Classic Lashes Junior. Благодаря”

Петя Антонова

курсист Mиглопластика: Косъм по Косъм, 1во място Classic Lash Junior на Global VegaBeauty US 2021, 3-то място Classic Lash junior на ARTIST SUPREME 2021

nadq kumanova testimonial

“Благодаря на Таня Босева за изчерпателната и толкова добре представена информация във всяко едно видео. Изключително добро демонстриране на всяка една техника. Радвам се, че избрах да направя първата си крачка в сферата на миглопластиката, под зоркото онлайн ръководство на Таня.”

Малина Кузманова

курсист Mиглопластика: Косъм по Косъм и Руски обем, награда 3-то място Classic Junior Lash Diamond 2020

nadq kumanova testimonial

Таня Босева - топ лектор и жури на конкурси по миглопластика

Лектор и ментор Таня Босева е с над 20 години опит в сферата и със специална международна акредитация от Professional Beauty Direct.

Тази година до момента предстоят следните състезания по миглопластика, ноктопластика и грим, на които тя е поканена да бъде жури:

✨Lash Diamond Skopje Macedonia – Live – Judge team Lash – July 2022

✨Brilliant Cup International Championship Online Singapore – Judge team Makeup – 15.07.2022

✨Carribean pearl International Nail Competition by Diamond League – 16.06.2022

Вече приключиха следните конкурси:

✨North Star 2022 Stockholm Sweden, Online – https://nailsleague.com/ – Judge Nails & Team leader – 31.05.22

✨Georgian Beauty Style Online – Georgia Batumi – International Judge & Speaker Nail Section – 26-27.05.2022

🏆Art Master 2022 competition – Росица Шекерева, която се дипломира миналата година и е начинаещ миглопластик – успя да спечели 1-во място в категория – Classic Lashes, като се състезава за това с pro-lash tech & съдия. Мария Иванова също се справи страхотно – спечели 1-во място в категория Мъжки мигли – нова сфера в миглопластиката за нея. A самата Таня Босева спечели още една награда за най-добър съдия, в 3 категории: lashes, brows, nails.

Започнете вашата кариера като козметик сега