fbpx

Курс по миглопластика
руски обем 

Професионално обучение за поставяне на обемни мигли 2Д, 3Д, 5Д, 6Д, 8Д и всичко за миглопластиката.

2 вноски * 450 лв на месец – Пълен достъп до видеолекциите за 90 дни, неограничено практикуване с ментор

Седмица 1 : Теория

Теоретичната част ще разгледате самостоятелно на специална дигитална платформа за онлайн обучение. Повечето курсисти взимат изпита по теория още през първата седмица. Видеата са напълно достатъчни, за да се подготвите за няколко часа от вкъщи. 

Седмица 2 и 3: Практически сесии

Повечето курсистки практикуват по 1-2 пъти седмично. Практикувате индивидуално с преподавател, до достигане на нужната увереност и готовност за работа дори и с най-взискателните клиенти.

Седмица 4: Дипломиране

При желание можете да усвоите всеки един метод на миглопластиката, за по-малко от месец. Когато сте напълно готови, се явявате на финален изпит върху модел. След дипломиране можете директно да започнете работа.

Основния знания и понятия:

Трите фази на растеж, анатомия на окото и миглите. Какво е съотношението между една мигла, която използваме нормално при косъм по косъм и с колко тънки мигли можем да ги заменим при изработването на руски обем. Колко лепило е необходимо.

Продукти и безопасност:

Как да съхранявате и използвате правилно лепилото, неговите функции. Алергиите, които може да предизвика. Как, кога, къде и защо да ползвате специалните продукти и как да ги съхранявате правилно. Безопасност на работа.

Практически знания:

Как да познавате формата на окото и кой стил би бил най-подходящ за всеки клиент. 5 начина за изработване на перфектното ветрило:  side pulling, side rolling, странично подръпване, с ръка или пръсти. Разликите между дебелините, правилно отстояние на ветрилата. Как правилно да правите процедурите по премахване и поддръжка.

Индвидуални практически сесии с преподавател:

Практикувате винаги под прекия надзор на вашия ментор. Можете на място в академията в Пазарджик или дистанционо с пряка видеовръзка. Практиката може да се прави по всяко възможно време за вас, без никакви ограничения.  Получавате индивидуални консултации онлайн, винаги, когато имате нужда. 

Таня Босева

Ментор

Таня Босева е топ преподавал по миглопластика в света за 2022.

С над 20 години опит в сферата на красотата в чужбина и у нас, тя често e канена за жури на едни от най-големите състезания по грим, миглопластика и ноктопластика в света. Имате възможността да получите знания директно от нея, с индивидуални практически сесии.

Международнопризнат сертификат

Издаваме лицензиран сертификат към Professional Beauty Direct UK, който ще ви даде право да практикувате в България и в чужбина. С негова помощ можете и да подадете документи за професионална застраховка за работа в Англия. Предлагаме и опция за издаване на диплома към МОН, която се заплаща допълнително и изисква явяване на държавен изпит.

Kурс по миглопластика на високо световно ниво

Таня Босева е жури на световни състезания по миглопластика и има няколко международни награди за преподавател. Работи се индивидуално с всеки курсист, спрямо нуждите. Подготовката, която ще получите е напълно достатъчна както за работа с клиенти, така и за да се явите на международни състезания по миглопластика успешно. 

Обучението при Таня Босева е предимно практическо и следва високите стандарти на обучение във Великобритания.

Този курс е за вас, ако:

  • Имате интерес към грима и красотата
  • Искате да можете сами да поддържате визията си
  • Искате да усвоите нови умения и да стартирате нова кариера в сферата на миглопластиката и красотата
  • Искате да работите в чужбина като козметик
  • Искате да стартирате собствен бизнес и козметичен салон

Не се изисква предварителен опит. За вече дипломирани специалисти – предлагаме Oпреснителен курс.

Как протича обучението?

Теоретичната част ще разгледате самостоятелно на специална дигитална платформа за онлайн обучение.

Практическата част се води под личното ръководство на ментор Таня Босева на живо онлайн или на място в академията.

Набляга се на индивидуална практика с преподавател до постигане на професионално ниво на работа и увереност.

Често задавани въпроси

Wellty Academy ви дава възможността лесно и удобно, спрямо вашия график, да получите практически знания и обучение на много високо ниво.

Теоретичната част е достъпна онлайн, на специална платформа за дистанционно обучение. Можете да вникнете във всички детайли на спокойствие, в удобно за вас време и да се подготвите сами за теста на теория.

Практиката може да се прави по всяко възможно време за вас, без никакви ограничения. Имате и възможността практическата част да бъде присъствено в академията ни в град Пазарджик.

Кога мога да започна?

Реалистично, колкото по-скоро, толкова по-добре. Имаме дати за стартиране на обучение, които са предвидени, за да може да се работи, в колектив и да е по-лесно проверяването на работите ви. Таня Босева се занимава индивидуално с всеки и за улеснение планира датите си спрямо останалите си професионални ангажименти – конкурси по миглопластика, менажиране на салон за красота в чужбина и работа с клиенти. Затова е добре да се придържате към обявените дати за начало, или да се свържете лично с Таня Босева за други свободни дати.

С каква продължителност е курсът?

Опитът показва, че с нормално темпо, курсът може да бъде завършен в рамките на 1 месец за метод. Всичко зависи изцяло и единствено от вас. Можете да се опитате и за седмица или две, имаме дипломирани курсистки и за това време. Теоретичната част отнема седмица. Практическата част зависи от вас, също може да се вмести в рамките на седмица – две.

За колко време имам достъп до курса?

Получавате пълен достъп до курс миглопластика руски обем за 90 дни или 3 месеца. Това време е напълно достатъчно да можете да минете през теоретичната и практическа част – опитът ни показва, че курсистките ни средно приключват обучението за всеки метод за около месец, ако се занимават по няколко часа седмично. При уважителни причини достъпа до видео обучението може да се удължи.

Как се извършва практикуването?

След като приключите успешно теоретичната част, следва практикуването. Можете да практикувате първоначално върху гъба, конец или кукла глава. Получавате индивидуални консултации онлайн, винаги, когато имате нужда. Така имате възможност да практикувате индивидуално, под надзор на преподавател дори повече, от колкото, ако сте на курс с продължителност няколко дни. Практиката може да се прави по всяко възможно време за вас, без никакви ограничения. Имате и възможността практическата част да бъде присъствено в академията ни в град Пазарджик. Можете да се явите на изпит онлайн или присъствено, когато наистина се чувствате готови за това. Вашият преподавател е на разположение и неотлъчно до вас, даже и след завършване на курса.

Възможно ли е обучението да бъде дистанционно онлайн?

Да, разбира се. Тъй като доста голяма част от нашите курсистки са в чужбина, сме направили всичко възмножно да могат да се обучават и дистанционно. Курсовете включват достъпна теоретична част и професионално заснети видеа, където нагледно, всичко е обяснено до най-малкия детайли. Теорията е разделена на подтеми и обогатена със снимки и видео материал за ваше улеснение. Можете да паузирате и да гледате колкото пъти искате. Следващата стъпка е онлайн тест на теорията, чрез Zoom или Whats app в удобно за вас време. След теорията е практическата част. Получавате индивидуални консултации онлайн, винаги, когато имате нужда.  Можете да се явите на изпит онлайн или присъствено, когато наистина се чувствате готови за това. Вашият преподавател е на разположение и неотлъчно до вас, даже и след завършване на курса.

Как да намеря материали, с които да практикувам?

Ще получите пълна информация за всички материали и инструменти, които са ви нужни и от къде можете да си ги закупите. Имате възможност да си поръчате професионални английски материали с 20% отстъпка. Можете да ползвате отстъпката и за практикуване и като професионален стартов пакет за работата си с клиенти и за напред.

Какъв сертификат ще получа след завършване на курса?

Издаваме лицензиран сертификат към Professional Beauty Academy UK, който ще Ви даде право да практикувате в България и в чужбина. Предлагаме и опция за издаване на диплома към МОН, която се заплаща допълнително и изисква явяване на държавен изпит.

Ще получа ли подкрепа след завършване на курса?

Вашият лектор – Таня Босева, ще ви напътства и консултира при трудности и ще отговори на вашите въпроси дори след завършване на курса. Ще имате ментор за цял живот.

Къде мога да започна работа след завършване на курс?

Сертификатът Ви от Professional Beauty Direct, Ви дава възможност да работите както в България, така и в Европа. Може да стартирате собствен бизнес или да работите в салон или просто от вкъщи / по домовете.

Ще получа ли съдействие за намиране на работа?

След успешно завършване на курс, можем да съдействаме за намиране на работа в Лондон, Англия. Съвсем скоро ще можем да предлагаме работа и в България.

Мога ли да платя курса с банков превод?

Да, направете регистрация и ни изпратете имейл на tanya@wellty.bg, за да ви предоставим нужните данни и да ви дадем достъп до курса при постъпване на плащането.

Как се осъществява плащането на вноски?

За ваше улеснение можете да платите курса на 6 равни вноски, които автоматично ще се удържат от вашата банкова карта на датата, на която е направена първата вноска. За целта е добре да имате налични средства по картата си, около тази дата. При неплатена вноска, достъпът се прекъсва, но може да се възстанови, отново в рамките на 6-те месеца, при налични средства по същата карта.

Безплатна консултация с лектор Таня Босева