fbpx

Курсове по миглопластика в Wellty Academy

Индивидуално обучение по поставяне на мигли с практическа насоченост

Виж курсовете

Индивидуално обучение с Таня Босева:  топ преподавател и жури на състезания

Таня Босева е наградена с 3-то място топ преподавател по миглопластика в света от Artistic Fur 2022. Често е канена като жури на много международни конкурси по миглопластика, ноктопластика и грим.

Курсовете по миглопластика са на високо международно ниво и предимно с практическа насоченост.  Диплома се издава само при получени достатъчно знания и добра техника.

Често курсистки завършили скоро, се явяват на световни конкурси и печелят челни места по миглопластика.

Практически курсове по миглопластика на световно ниво

Подготовката, която ще получите е напълно достатъчна както за работа с клиенти в България или в чужбина, така и за да се явите на международни състезания по миглопластика успешно. 

Как протича обучението:

  • Подготвяте се самостоятелно за теста на теория, в специална онлайн платформа, където имате достъп до професионално заснети видеа, с всички нужни детайли.
  • След теоретичната част, практикувате индивидуално с ментор, докато постигнете нужната увереност и готовност за работа дори и с най-взискателните клиенти;
  • Таня Босева работи индивидуално с всеки курсист, спрямо нуждите.
  • Имате достъп и до затворена Facebook група, в която можете да споделяте опит с други курсистки и дипломирани специалисти в миглопластиката;
  • Диплома се издава само при получени достатъчно знания, добра техника и увереност;
  • Получавате международна диплома към Professional Beauty Direct UK, с която можете и да си направите Public Liability Insurance във Великобритания;
  • Получавате съдействие за намиране на работа, както и възможност да комуникирате с ментор Таня Босева винаги при нужда.

Таня Босева остава ваш ментор и след завършване на курса. Можете да се обръщате към нея винаги при нужда:  за съдействие при участия в състезания или намиране на работа и материали.

Курсове по Миглопластика

Ще работите уверено с клиенти още след първия месец от обучението си

Курс комбинирана миглопластика: всички методи старт: 24.11.23

Най-пълният курс миглопластика: методи: косъм по косъм, руски обем, различни обемни техники и ветрила и бонус хибриден сет. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 1200лвсамо до 24.11: 1068лв с код: LASHPROMO11

или 6 вноски * 214лвсамо до 24.11: 6*190лв с код: LASHPROMO11

Курс миглопластика косъм по косъм старт: 24.11.23

Най-популярният  метод: косъм по косъм, за постигане на най-естествен резултат.

Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 600лвсамо до 24.11: 534лв с код: LASHPROMO11

или 2 вноски *315лв – само до 24.11: 2*280лв с код: LASHPROMO11

Курс миглопластика руски обем и обемни техники: старт: 24.11.23

Всички начини за изработване на перфектното ветрило и всички обемни техники.

Теория, индивидуални практически сесии с преподавател и издаване на международна диплома.

Цена: 750лвсамо до 24.11: 668лв с код: LASHPROMO11

или 2 вноски *390лв – само до 24.11:  2 *347лв с код: LASHPROMO11

Опреснителен курс - за вече дипломирани специалисти

Бърз преговор на теорията на всички методи: косъм по косъм, руски обем и хибриден сет. Практическа насоченост и адаптиране спрямо индивидуалните нужди и професионални цели. Теория, индивидуални практически сесии с преподавател, издаване на международна диплома.

Цена: 700лв

или 3 месечни вноски * 240лв

Мини Lash Maker видео семинар + 10 % oтстъпка за курсовете

Правилната техника за поставяне на мигли професионално в 5 практически видеа – общо 7.5ч. Таня Босева, споделя своя ценен опит в професията Миглопластик, която практикува вече повече от 20 години. Ще получите 10% отстъпка за всеки един курс със сертификат, която ще важи в следващите 30 дни.

Цена: 66лв

30 мин безплатна консулация

Запазете своята индивидуална консултация с Таня Босева. Можете да обсъдите свободно всичко, което ви интересува в сферата на миглопластиката, курсовете в Wellty Academy, участия на международни конкурси и възможност за реализация в България и в чужбина.

Безплатно!

„Вашият успех е наша цел“

След дипломиране, ще бъдете достатъчно добре подготвени, за да започнете работа в салон за красота веднага, или да участвате на международни конкурси

“Гордея се, че съм от екипа на Wellty Academy. Благодаря на Таня Босева за обучението и отдадеността, която получих по време на курса и продължавам да получавам. За първи път се явявам на световно състезание и не мога да опиша, радостта си от успеха. Едва с двумесечен стаж, като миглопластик, заех трето място в категория Classic Lashes Junior. Благодаря”

Петя Антонова

курсист Mиглопластика: Косъм по Косъм, 1во място Classic Lash Junior на Global VegaBeauty US 2021, 3-то място Classic Lash junior на ARTIST SUPREME 2021

nadq kumanova testimonial

“Благодаря на Таня Босева за изчерпателната и толкова добре представена информация във всяко едно видео. Изключително добро демонстриране на всяка една техника. Радвам се, че избрах да направя първата си крачка в сферата на миглопластиката, под зоркото онлайн ръководство на Таня.”

Малина Кузманова

курсист Mиглопластика: Косъм по Косъм и Руски обем, награда 3-то място Classic Junior Lash Diamond 2020

nadq kumanova testimonial

Започнете вашата кариера в миглопластиката