fbpx

Курс ламиниране и боядисване

на вежди

Професионално обучение и практика с международен сертификат: 399лв

3 месеца пълен достъп до видеолекциите

Част 1: Теория

Теоретичната част ще разгледате самостоятелно на специална дигитална платформа за онлайн обучение. Повечето курсисти взимат изпита по теория още за 1 ден или максимум седмица. Видеата са напълно достатъчни, за да се подготвите за няколко часа от вкъщи.

Част 2: Практически сесии

За  да усвоите правилната техника за ламиниране и боядисване на вежди, можете да се включите по всяко време в практическите сесии. Те се провеждат ежедневно онлайн с видео връзка или на място в академията.

Дипломиране

Практикувате колкото ви е нужно, под прякото ръководство на преподавателя. Когато вече имате увереност и сте готови, се явявате на финален изпит върху модел.

Oсновния знания и понятия:

Представяне на показанията и противопоказанията за процедурата. Запознаване с технологията за подходящо моделиране и оформяне на веждите, за да се подчертае индивидуалната естествена красота. Как да прецените кой е правилният цвят при клиента, как да го поставите така, че да се запази за по-дълго време.

Продукти и безопасност:

Изучаване на материалите и продуктите, които се използват: ламиниращ гел, активатор, фиксатор, безвредна къна. Необходимото оборудване за извършване на процедурата: четки, поставки и други. Кога, къде и защо да ползвате специалните продукти и как да ги съхранявате правилно. Безопасност на работа.

Практически знания:

Ламиниращият гел за вежди съдържа кератин и протеини, които помагат за възстановяване на структурата на веждите и ги правят по-здрави и плътни. За оцветяване на вежди се използват специални бои, които са безопасни за употреба в зоната на окото. Те съдържат растителни екстракти и билки, които подхранват косъма и го правят по-здрав и блестящ.

Индвидуални практически сесии с преподавател:

Практикувате винаги под прекия надзор на вашия ментор. Можете на място в академията в Пазарджик или дистанционо с пряка видеовръзка. Практиката може да се прави по всяко възможно време за вас, без никакви ограничения.  Получавате индивидуални консултации онлайн, винаги, когато имате нужда. Имате достъп и до затворена Facebook група, в която можете да споделяте опит с други курсистки и дипломирани специалисти по ламиниране на мигли и вежди.

Запишете в комбинация с курс ламиниране на вежди

Спестете 75лв

Таня Босева

Ментор

Таня Босева е топ преподавал по миглопластика в света за 2022.

С над 20 години опит в сферата на красотата в чужбина и у нас, тя често e канена за жури на едни от най-големите състезания по грим, миглопластика и ноктопластика в света. Имате възможността да получите знания директно от нея, с индивидуални практически сесии.

Международнопризнат сертификат

Издаваме лицензиран сертификат към Professional Beauty Direct UK, който ще ви даде право да практикувате в България и в чужбина. С негова помощ можете и да подадете документи за професионална застраховка за работа в Англия. Предлагаме и опция за издаване на диплома към МОН, която се заплаща допълнително и изисква явяване на държавен изпит.

Британски стандарт на обучение

Обучението при Таня Босева е предимно практическо и на високо професионално ниво и следва стандартите за обучение във Великобритания. Работи се индивидуално с всеки курсист, спрямо нуждите. Теоретичната част ще разгледате самостоятелно на специална дигитална платформа за онлайн обучение. Практическата част се води под личното ръководство на ментор Таня Босева.

Индивидуална практика с преподавател до постигане на професионално ниво на работа и увереност.

Този курс е за вас, ако:

  • Имате интерес към грима и красотата
  • Искате да усвоите нови умения и да стартирате нова кариера в сферата на красотата
  • Искате да работите в чужбина като козметик
  • Искате да стартирате собствен бизнес и козметичен салон

Не се изисква предварителен опит. Курсът е подходящ за начинаещи и за професионалисти в бюти индустрията.

Как протича обучението?

Теоретичната част ще разгледате самостоятелно на специална дигитална платформа за онлайн обучение.

Практическата част се води под личното ръководство на ментор Таня Босева на живо онлайн или на място в академията.

Набляга се на индивидуална практика с преподавател до постигане на професионално ниво на работа и увереност.

Безплатна консултация с лектор Таня Босева